Прес-центр15 квітня 2021, 17:04

Керівники району та міста взяли участь у Всеукраїнській акції «Створюємо ліси разом»

Розпочалася акція 21 березня, у Міжнародний день лісів, а завершиться вона 17 квітня, у День довкілля. Її мета – покращення комунікації представників лісової галузі з суспільством, підвищення іміджу професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

Ініціатором обов’язкової участі в акції сватівських посадовців виступив голова райдержадміністрації Олег Клименчуков.

Тож 15 квітня частина колективу райдержадміністрації на чолі з її головою на угіддях державного лісового фонду, які перебувають в управлінні Сватівського лісомисливського господарства, висаджували саджанці кримської сосни.

До створення нового лісового масиву також долучилися голова Сватівської районної ради Людмила Русанова, голова Сватівської міської ради Віта Сліпець та її заступниця Ірина Корлякова, працівники Сватівського міськрайонного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та самі лісівники.

Спільними зусиллями службовців органів державної влади та місцевого самоврядування було висаджено близько двох тисяч саджанців.

Сподіваємося, що посаджені молоді деревця приймуться й ростимуть на радість не одного покоління сватівчан.