Прес-центр24 вересня 2020, 14:09

Коли кошти використовуються раціонально і за призначенням

24 вересня відбулось засідання районної комісії з формування пропозицій стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі – комісія).

На засіданні комісії розглядалось питання повернення коштів призначеної грошової компенсації у зв’язку з відсутністю на території України дитини, позбавленої батьківського піклування, і, звісно, неподанням нею заяви до управління соціального захисту населення райдержадміністрації.  

Після обговорення було прийнято рішення звернутись до Регіональної комісії з пропозицією щодо зменшення обсягу субвенції з державного бюджету Сватівському районному бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 385 тис. 361 грн.