Прес-центр2 березня 2019, 14:03

Команда Сватівської райдержадміністрації взяла участь в обласній спартакіаді державних службовців

1 березня у м. Кремінна на базі спортивного комплексу обласного фізкультурного центру «Олімп» відбулася обласна зимова спартакіада, в якій взяли участь шість збірних команд органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Луганської області.
Команду Сватівського району очолила завідувач сектору з питань охорони здоров’я, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Слободян. 
В урочистому відкритті обласної спартакіади взяли участь головний спеціаліст управління молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Воюшина, заступник голови Кремінської райдержадмінстрації Лариса Махура, заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко та завідувач сектору молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації, головний суддя змагань Олександр Кузьменко.
Змагалися команди в чотирьох видах спорту: волейболі, настільному тенісі, шашках і шахах. 
За підсумками змагань Сватівська райдержадміністрація здобула:
- І місце у грі з шахів, яке посів завідувач сектора – головний державний соціальний інспектор сектора державних соціальних інспекторів відділу контролю за правильністю призначення та виплати пенсії та соціальної допомоги УСЗН Сватівської райдержадміністрації Олександр Бандуров; 
- І місце у грі з шашок, яке виборов головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату Сватівської райдержадміністрації Сергій Ващенко; 
- III місце у грі з настільного тенісу, яке зайняв Мілуватський сільський голова Сергій Медвідьов. 
Переможців відзначили листами подяки управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.