Прес-центр26 липня 2021, 16:07

Кожна перемога у спорті – це дисципліна, режим і сила духу!

Наш земляк, мешканець села Хомівка Сватівського району Максим Муратов, став двократним чемпіоном світу з гирьового спорту за версією Word Kettlebell Sport Federation.
Максим виступав у складі збірної України на чемпіонаті світу з гирьового спорту, що проходив з 16 по 18 липня в Італії. За звання чемпіона він боровся у двох дисциплінах ‒ двоборство та півмарафон, і в обох виборов золоті медалі.
Сватівська райдержадміністрація на чолі з її головою Олегом Клименчуковим вітає Максима Муратова зі здобуттям високого титулу чемпіона світу. Пишаємося нашим земляком й бажаємо йому нових спортивних звершень в ім’я Сватівщини, Луганщини та України!
Висловлюємо слова вдячності Сватівському міському голові Віті Сліпець, її заступниці Ірині Корляковій, засновнику товариства з обмеженою відповідальністю «Еверест Схід» Віктору Бурлуцькому, засновнику агрофірми «Гончарівська» Олексію Борзилу, приватному підприємцю Віталію Галушці, керівнику Сватівського моторвагонного депо Віталію Потапенку та керівнику фермерського господарства «Адоніс-Агро» Олександру Чернецькому за організацію поїздки молодого спортсмена на чемпіонат світу, підтримку та активну участь у спортивному житті Сватівського району.