Прес-центр5 травня 2018, 09:05

Кожне звернення громадян - на контролі в райдержадміністрації

3 травня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів засідання постійно діючої комісії при райдержадміністрації з питань розгляду звернень громадян, яка створена для забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади.

На розгляд комісії було винесене звернення громадянина К., що надійшло через  інтернет-приймальню Сватівської райдержадміністрації, у якому порушується питання завищених, як на його думку, тарифів з послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання, які надає КП  «Сватове – тепло» Сватівській обласній психіатричній лікарні та Сватівській обласній спеціальній загальноосвітній школі-інтернату.

Протягом 2017 року до райдержадміністрації надійшло 11 звернень від гр. К. з цього питання, протягом 2018 – 4. На всі звернення відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації були надані обґрунтовані  та вичерпні відповіді. Проте, звернення продовжують надходити.

За результатами засідання комісією прийнято рішення звернутися до уповноважених державних органів щодо перевірки правильності формування, встановлення та застосування тарифів на житлово-комунальні послуги (теплопостачання та гаряче водопостачання) КП «Сватове – тепло».