Прес-центр3 cічня 2020, 15:01

Міцні склепіння мрій, емоцій, почуттів

Відродження національних традицій, залучення дітей та молоді до духовних скарбниць українського народу завжди було першочерговим у вихованні підростаючого покоління.

Так, 3 січня поточного року у Сватівському районному молодіжному центрі «Слобожанська духовна криниця ім. М. Щепенка» було весело і багатолюдно, адже тут відбулися справжні різдвяні вечорниці з піснями, колядками, танцями та розвагами. Вже другий рік поспіль за підтримки Сватівської райдержадміністрації, відділу освіти та аматорського об’єднання «Центр «Сприяння»  разом збираються молодь та люди старшого віку, щоб у дружньому й затишному колі поділитися своїми знаннями і, звичайно ж, досвідом, тим самим створивши чудовий різдвяний настрій.

На свято також завітали почесні гості: народний  депутат України Олександр Лукашев,  заступник голови Сватівської райдержадміністрації Ганна Лемешко, Сватівський міський голова Євген Рибалко, начальник відділу освіти Сватівської райдержадміністрації Олена Юхновець, які від щирого серця привітали присутніх зі святом і побажали всім міцного здоров’я, творчих злетів, миру, злагоди і затишку у родинному колі.

Родзинкою свята став майстер-клас з хореографії, під час якого присутні вчилися виконувати традиційний український танок «Гопак».

Атмосфера прийдешнього Різдва, святковий настрій, щирі посмішки, добре ставлення, гумор – все це єднало серця учасників дійства, створювало міцні склепіння мрій, сподівань на краще, відлунювало новими та яскравими почуттями, емоціями, казковими святковими враженнями. Тож, новорічні й Різдвяні дзвони пливуть Сватівщиною, даруючи всім нам віру, надію, всеосяжне добро і духовне світло.