Прес-центр22 липня 2021, 16:07

Молодь Сватівщини запрошується до участі у Всеукраїнському таборі «Запорізька Січ»

Міністерством молоді та спорту спільно з Управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації та Адміністрацією КЗ «Обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР заплановано проведення із 14 по 20 серпня 2021 року Всеукраїнського табору «Запорізька Січ». Захід полягає в організації та проведенні польового, наметового табору для молоді, який базуватиметься в с. Канівське Запорізької області. Протягом 7 днів, учасники будуть проходити спеціалізовані тренінгові програми.

До участі в заході запрошується активна молодь, що цікавиться розвитком національно-патріотичного виховання та представники молодіжних громадських організацій, які досягли 18 років.

Для реєстрації просимо до 1 серпня 2021 року заповнити заявку учасника у Google формі за посиланням https://forms.gle/awiviXQp5hw2aF2Y7.

Організатори заходу забезпечують проживання (таборування) та харчування учасників, а також компенсують витрати на проїзд. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: (066) 959 97 58 Точиліна Дарина Володимирівна – в.о. директора КЗ «ОЦПВМ» ЗОР.