Прес-центр8 вересня 2021, 09:09

МОМ запрошує жителів Білокуракинської та Новопсковської громад до участі у конкурсі на отримання грантової допомоги

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за підтримки Уряду Японії в рамках проєкту «Ініціативи громад для зменшення впливу COVID-19 на постраждалі від конфлікту регіони України» запрошує жителів Білокуракинської та Новопсковської громад взяти участь у конкурсному відборі на отримання грантової допомоги на розвиток бізнесу та соціального підприємництва.

Мета проєкту – зміцнення економічного потенціалу постраждалих від конфлікту громад і створення нових робочих місць. МОМ прагне підтримати власників чинних бізнесів і стартапів та сприяти соціально-економічному розвитку області.

Грантова допомога надається у розмірі 5 000 доларів США для розширення підприємницької діяльності і до 8 000 доларів США для започаткування нового бізнесу.

Особи, які отримали грантову підтримку від МОМ чи інших міжнародних організацій впродовж останнього року, до участі не допускаються. Відбір учасників проєкту здійснюватиметься на конкурсній основі.

Бажаючі отримати гранти, мають до 13 вересня 2021 року заповнити анкету за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/r3u3xcAW

З більш детальнішою інформацією про основні етапи конкурсного відбору та вимоги до кандидатів можна ознайомитися на сайті МОМ:

https://bit.ly/БізнесТаСоціальнеПідприємництво