Прес-центр22 липня 2019, 15:07

На апаратній нараді привітали учасників 31-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019»

22 липня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи відбулася апаратна нарада, у якій взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Олексій Либа розпочав нараду з вручення дипломів  Міністерства аграрної політики та продовольства України представникам ТОВ «Слобожанський завод продтоварів», ТОВ «Сватівська олія», фізичним особам - підприємцям Валерії Немушенко та  Оксані Літвіновій. Ці підприємства та підприємці брали участь у  виставці «АГРО-2019» та представляли продукцію власних марок.

«АГРО-2019» - масштабна агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, продуктивний майданчик для підвищення ефективності виробництва, впровадження новітніх технологій та розвитку усіх сфер АПК України. Цьогоріч вона проходила  з 4 по 7 червня 2019 року  в м. Київ.

На нараді заступник начальника міськрайонного відділу ГУ ДСНС Сергій Якухін повідомив, що протягом минулого тижня у районі трапилося три пожежі в екосистемах. 21 липня під час проведення позачергових виборів  до Верховної Ради України працівниками Сватівського відділу ГУ ДСНС було забезпечено чергування на 37-ми виборчих дільцях району, надзвичайних  подій під час виборчого процесу не зафіксовано.

Також про стан справ у підпорядкованих сферах діяльності інформували очільники структурних підрозділів й фахівці райдержадміністрації, керівники комунальних закладів та установ, представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади.