Прес-центр29 травня 2019, 16:05

На Сватівщині триває технічна інвентаризація захисних споруд цивільного захисту

29 травня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів робочу нараду з керівниками Сватівського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Луганській області, КП «Сватівське районне бюро технічної інвентаризації» і структурних підрозділів райдержадміністрації щодо завершення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту балансоутримувачами та їх належного утримання для використання за призначенням.
З огляду на те, що в складних умовах теперішнього часу захист населення є однією з найважливіших складових державної політики у сфері цивільного захисту, одним із напрямків даної роботи є перевірка наявності, готовності та належного утримання захисних споруд. 
Учасниками наради було визначено перелік об’єктів, на яких не проведено інвентаризацію та ті, що підлягають списанню. За підсумками засідання було прийнято рішення надати рекомендації балансоутримувачам щодо проведення інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, а також звернутися до керівництва обласної державної адміністрації з відповідними матеріалами для подальшого списання непридатних споруд.