Прес-центр6 квітня 2019, 15:04

На Сватівщині відбулися змагання спортивних родин

Спорт має дивовижні властивості, він допомагає людям стати здоровими і сильними, дає можливість спілкуватися з людьми, які мають схожі інтереси. Спорт об’єднує людей, спонукає до порозуміння та взаємоповаги.
На виконання районної програми "Молодь Сватівщини" на 2016 - 2020 роки 6 квітня, у Міжнародний день спорту у Сватівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 2 відбулася районна спартакіада «Мама, тато, я – спортивна сім´я».
Перед початком змагань до спортсменів звернулися заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко та заступник голови районної ради Людмила Павлова. Ганна Анатоліївна побажала учасникам змагань вдачі, натхнення та перемоги. 
Всього у змаганнях взяло участь шість команд: 
сім´я Великоцьких (м. Сватове) тато Андрій, мама Юлія, син Назар; 
сім´я Каламайків (м. Сватове) тато Олексій, мама Марина, син Матвій; 
сім´я Лук´яненків (м. Сватове) тато Артур, мама Вікторія, донька Дар´я; 
сім´я Наугольних (с. Преображенне) тато Володимир, мама Ганна, син Матвій; 
сім´я Перепелиці (м. Сватове) тато Максим, мама Галина, донька Іринка; 
сім´я Черкашенінових (м. Сватове) тато Микола, мама Світлана, син Тимофій. 
Завідувач сектору з питань охорони здоров'я, молоді та спорту Сватівської райдержадміністрації Оксана Слободян ознайомила учасників з правилами змагань. Заліки зараховувалися за 7-ма естафетами: «Тунель», «Стрибунець», «Єралаш», «Стрибки по купинах», «Торнадо», «Дартс», «Стрибки в довжину». 
Під час змагань юні спортсмени працювали на повну силу, намагаючись у кожній спортивній дисципліні вибороти найбільшу кількість очок.
За результатами змагань у наполегливій боротьбі ІІІ місце виборола команда сім´ї Черкашенінових, ІІ місце посіла команда сім´ї Великоцьких, а чемпіонами стали сім'я Каламайків.
Усі спортивні родини-учасники змагань були нагороджені грамотами Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради, запашними короваями та цінними подарунками.