Прес-центр15 лютого 2018, 16:02

На Сватівщині відбувся мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 29-ої річниці виведення військ з Республіки Афганістан

15 лютого біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам «Чорний тюльпан» на пл. 50-річчя Перемоги у м. Сватове відбувся мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території  інших держав  і  29-ій річниці  виведення  військ з Республіки Афганістан. Віддати шану солдатам, які брали участь у конфліктах за межами нашої держави, та схилити голову у пам’ять тих, кому не судилося повернутися на рідну землю, зібралися воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО, волонтери, керівництво району, представники громадських організацій, та жителі міста.

Зі словами вдячності за мужність і самовідданість, виявлені при виконання інтернаціонального обов’язку до присутніх звернулися голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., керуюча справами Сватівської районної ради Янголенко О.В, Сватівський міський голова Рибалко Є.В. та представник Сватівського райвіськомату.

За активну громадянську позицію, внесок у розвиток ветеранського руху, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану нагороджено Сватівську районну організацію Української спілки ветеранів Афганістану та воїнів - інтернаціоналістів подяками Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради, цінними подарунки.

Усіх бійців, загиблих під час виконання військового обов’язку в республіці Афганістан, на території інших держав та на Сході України, вшанували хвилиною мовчання, після чого учасники мітингу урочисто поклали квіти біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам «Чорний тюльпан».