Прес-центр14 червня 2019, 15:06

На Сватівщині відзначили День медичного працівника

Традиційно у третю неділю червня медичні працівники відзначають своє професійне свято. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає знань, великого терпіння, мужності, душевної чутливості. 14 червня, в комунальному закладі «Сватівський районний народний дім Сватова-Лучка» відбувся урочистий захід до Дня медичного працівника.

Під час урочистостей до медичних працівників із привітаннями звернулася заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, яка також висловила вдячність усім хранителям сфери охорони здоров’я за їх чуйні серця, врятовані життя, увагу, професіоналізм, турботу та терпіння. Також Ганна Лемешко відзначила, що праця лікаря — воістину героїчна та гуманна, оскільки зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя — це нелегка, але благородна місія. До привітань долучилася і голова районної ради Віта Сліпець.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я району та з нагоди Дня медичного працівника керівники району нагородили окремих працівників медичної сфери відзнаками Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради

Під час святкового заходу Ганна Лемешко та Віта Сліпець вручили державну нагороду «Мати-героїня»  багатодітній матері Еріці Зеленько, присвоєну Указом Президента України від 6 травня 2019 року.

Святковий захід прикрасили виступи колективів та аматорів художньої самодіяльності Сватівщини, які подарували учасникам заходу чудову атмосферу музики і слова.