Прес-центр7 листопада 2017, 14:11

На Сватівщині відзначили День працівників соціальної сфери

На підтримку ініціативи працівників системи органів та соціальної політики Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99 встановлено професійне свято - День працівника соціальної сфери, яке відзначається щороку у першу неділю листопада.

3 листопада у приміщенні великої зали Сватівської районної ради відбувся урочистий захід з нагоди цієї дати. З теплими словами привітання  до працівників соціальної сфери району звернулися керівники району - перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Либа О.В. та голова районної ради Сліпець В.В., які висловили їм слова подяки за турботу, увагу і доброзичливість та щоденну допомогу тих верст населення, які цього потребують.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення та з нагоди професійного свята Подякою Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації було нагороджено головного спеціаліста сектору обробки заяв та прийняття рішень відділу соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення Сватівської райдержадміністрації Сердюк О.О.

Грамотами Луганського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – заступника директора-начальника відділу соціальної роботи Сватівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Пінтію І.М. та фахівця із соціальної роботи цієї установи Вітер О.М.

Відзнаками і подарунками Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради були нагороджені працівники установ та закладів соціальної сфери району: Ващенок Є.О. (Білокуракинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області); Волкова Т.А., Меренкова О.М. та Сімєрік О.А. (Сватівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг); Давиденко О.М. (Сватівський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів); Добня І.А. (Сватівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області); Моргун О.Л., Осьмак І.О. та Тарасенко І.В. (управління соціального захисту населення райдержадміністрації); Почтарьова Н.О. (Сватівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

Завершився захід святковою концертною програмою за участю сватівських аматорів.