Прес-центр16 серпня 2017, 11:08

Надані соціальні послуги мешканцям Куземівської територіальної громади

Мультидисциплінарна команда Сватівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у складі завідуючої відділенням соціальної допомоги вдома Перегуди Л.В., перукаря Хоружої С.В. соціальних робітників Шайдурової В.М. та Нікуліної С.А. та соціальний інспектор УСЗН райдержадміністрації Дейна Є.Б. відвідали село Куземівка та селище Новоселівське Куземівської сільської ради

Соціальний інспектор зустрівся з внутрішньо-переміщеними особами та склав акти щодо їх фактичного проживання з метою продовження соціальних виплат.

Спеціалістами терцентру виявлено та взято на облік у відділення соціальної допомоги вдома 1 особу похилого віку, у відділення денного перебування - 5 осіб.

Послугами перукаря скористалися 7 мешканців громади.

Завідувач відділенням соціальної допомоги відвідала 12 підопічних на дільницях, яких обслуговують соціальні робітники та здійснила перевірку якості їх обслуговування.

В ході зустрічі з громадянами похилого віку встановлено, що соціальні послуги надаються вчасно та якісно згідно з укладеними договорами та відповідно до Державного стандарту «Догляду вдома».