Прес-центр13 серпня 2018, 16:08

Нарада з головами територіальних громад

Сьогодні, 13 серпня, під керівництвом голови райдержадміністрації Дмитра Мухтарова, за участі начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Сергія Гургуца та начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Валерія Усова, відбулася нарада з головами Ковалівської, Куземівської, Оборотнівської, Райгородської та Стельмахівської територіальних громад району.

На нараді було обговорено питання щодо наявності дозволів на спецводокористування або ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення на територіях населених пунктів (де є централізоване водопостачання) та вирішення питань обслуговування водопровідних мереж.

Крім цього, учасниками наради було розглянуто питання стану розроблення містобудівної документації на місцевому рівні - генеральних планів сіл, планів зонування територій, детальних планів тощо.

Сергій Гургуц ознайомив присутніх з вимогами щодо забезпечення реалізації бюджетної програми «Державна підтримка галузі тваринництва» та забезпечення організованого порядку прийому та узагальнення відомостей фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за молодняк великої рогатої худоби.

За підсумками наради очільником району надані доручення присутнім головам виконавчих комітетів сільських рад про винесення питання на сесії сільських рад щодо початку розроблення містобудівної документації та приведення у відповідність до законодавства дозвільної документації на мережі питного водопостачання до 15 вересня 2018 року.