Прес-центр14 серпня 2018, 12:08

Недопущення масового вивільнення працівників на підприємствах району

13 серпня, під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х., відбулося засідання районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіттю під час масового вивільнення працівників.

Членами комісії розглядалася інформація Сватівського районного центру зайнятості про заплановане масове вивільнення працівників Сватівської об′єднаної державної податкової Головного управління ДФС у Луганській області (21 особа).

Запрошений на засідання комісії начальник Сватівської об′єднаної податкової інспекції Остапишин М.Д. довів до відома присутніх, що Сватівська об’єднана державна податкова інспекція реорганізується шляхом приєднання до Головного управління ДФС у Луганській області, працівники підприємства попереджені про реорганізації у термін згідно з Законом про зайнятість населення. В подальшому їм будуть запропоновані посади в Головному управлінні ДФС у Луганській області. Скорочення працівників не планується.

Питання масового звільнення працівників підприємств, установ та організацій району постійно знаходиться на контролі у райдержадміністрації.