Прес-центр2 серпня 2018, 09:08

Незабутня подорож до Рівненщини

Літо – найяскравіша і найбезтурботніша  пора року. Літо – це час, коли дітлахи можуть відпочити від шкільних клопотів та турбот.

Так, з 17 по 30 липня цього року на запрошення Рівненської облдержадміністрації та за сприяння Сватівської райдержадміністрації військової комендатури м.Сватове двадцять юних сватівчан відпочили в санаторно-оздоровчому комплексі «Країна мрій», що в Острозькому районі на Рівненщині.

Кожен день перебування у таборі був сповнений цікавими справами,  екскурсіями і розвагами. Дітям випала унікальна нагода поспілкуватися із волонтерами зі штату Техас (США) та покращити свої знання з англійської мови.

В таборі вихованці мали змогу поплавати в 25-метровому басейні, відвідати школу туризму та взяти участь в різноманітних спортивних змаганнях. Велика увага приділялася розвитку творчих здібностей вихованців. Також незабутніми для дітей тали екскурсії до древнього м.Острог та м.Рівне.

За час перебування в закладі діти гарно відпочили, оздоровилися, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання.

Висловлюємо щиру подяку всім організаторам яскравого та незабутнього дитячого відпочинку.