Прес-центр6 березня 2023, 11:03

НМТ-2023: доступний демонстраційний тест з математики

Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням: https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер рекомендується працювати над завданнями з опертям на них.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з математики (http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/03/NMT_2023_Matematyka...) на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.