Прес-центр24 вересня 2019, 15:09

Нові перемоги юних спортсменів у Всеукраїнському турнірі

З 20 по 23 вересня в місті Черкаси пройшли змагання відкритого Кубку Черкаської області серед спортивних клубів з годзю-рю карате «BUDOKAN OPEN», в якому взяли участь більше 180 спортсменів з 16 спортивних клубів шести областей України: Черкаської, Київської, Луганської, Закарпатської, Дніпровської та Вінницької. Програмою турніру було передбачено змагання з ката годзю-рю, ката ренгокай, ката кобудо, шобу куміте, ірікумі-дзю та ірікумі-го. Змагання проходили за правилами IKU.

Луганську область представляла команда Сватівської дитячо-юнацької спортивної школи. За результатами змагань в індивідуальних видах програми в різних вікових та вагових категоріях сватівські спортсмени вибороли 22 золотих, 26 срібних та 21 бронзову нагороду турніру. У загальнокомандному заліку у змаганнях з ката та шобу команда Сватівського району посіла друге місце; у повноконтактних змаганнях ірікумі-дзю та ірікумі-го – перше місце.

Участь у турнірі розглядалась тренерським штабом, як підготовка до змагань Кубку України під егідою федерації Джундокан України та чемпіонату України федерації W.S.K.F., які відбудуться у листопаді 2019 року в містах Вінниця та Дніпро.

Вітаємо наших юних каратистів та бажаємо вдалого виступу на майбутніх  змаганнях.