Прес-центр7 червня 2019, 12:06

Обговорено питання кадрового забезпечення підприємств Сватівського району

7 червня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів засідання районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.  

Членами комісії були обговорені питання зайнятості населення Сватівського району. За інформацією представника центру зайнятості населення Вікторії Груздо станом на сьогодні у Сватівському районному центрі зайнятості зареєстровано 21 вакансію.

Запрошена на засідання комісії головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги у Сватівському районі Раїса Левенець проінформувала про стан фінансування та кадрове забезпечення фельдшерсько-акушерських пунктів Сватівського району. Вона звернула увагу на певні фінансові питання, але запевнила, що вони не вплинуть на скорочення кількості працівників.

Дмитро Мухтаров запропонував включити до порядку денного  чергової сесії районної ради питання виділення коштів на фінансову підтримку для  утримання медичних працівників ФАПів району.

Крім цього очільник району наголосив на необхідності створення робочої групи з питання моніторингу фінансової спроможності КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» на 2020 рік.

За підсумками засідання було прийнято рішення щодо посилення роз’яснювальної та інформаційно-методичної роботи серед населення району щодо заключення декларацій з сімейними лікарями.