Прес-центр3 серпня 2018, 15:08

Обговорено питання збільшення надходжень до місцевих бюджетів району

03 серпня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів засідання робочої групи з координації спільних дій органів фіскальної служби, виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів  Сватівського району.

На засіданні було заслухано представників  підприємств та фермерських господарств району, які мають заборгованість за платежами до бюджету, та визначено конкретні терміни погашення такої заборгованості.

Також було розглянуто питання про виконання протокольних рішень засідання робочої групи від 21.06.2018.

  Сватівський міський голова Рибалко Є.В., який брав участь у засіданні групи, порушив питання щодо наявності на території району торгових точок, які здійснюють торгівлю тютюновими виробами, а  також  фактів продажу фізичними особами паливно-мастильних матеріалів без сплати акцизного збору.

За результатами засідання робочої групи Сватівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області рекомендовано здійснити до кінця серпня 2018 року перевірку наявності фактів продажу фізичними особами паливно-мастильних матеріалів без сплати акцизного збору та вжити за  її результатами відповідних заходів реагування. А управлінню фінансів райдержадміністрації надано доручення підготувати та направити листа до Головного управління ДФС у Луганській області з пропозицією щодо здійснення виїзної перевірки на території району з виявлення торгових точок, які здійснюють торгівлю тютюновими виробами без сплати акцизного збору.