Прес-центр25 червня 2020, 08:06

Обговорили питання ремонту доріг

23 червня голова райдержадміністрації Валерій Честних та голова районної ради Віта Сліпець здійснили робочу поїздку до м. Сєвєродонецьк з метою обговорення шляхів вирішення деяких проблемних для Сватівського району питань.
Перша офіційна зустріч – з начальником Служби автомобільних доріг у Луганській області Павлом Цубером. Предмет розмови – ремонт доріг, що пролягають територією району. Вони перебувають у вкрай незадовільному стані. Але, мабуть, найкритичніша ситуація на сьогоднішній день – це стан доріг, що сполучають м. Сватове й м. Старобільськ (траса Н-26), м. Сватове й смт Троїцьке (автошлях Р-66) та села Первомайськ, Свистунівка й Маньківка з районним центром (автошлях Т-13-07).
За словами очільника обласної дорожньої служби, до кінця цього року буде відремонтовано ділянку дороги Н-26 біля села Містки (роботи розпочнуться після розкриття тендеру), здійснено капітальний ремонт ділянки 10 км автомобільної дороги Р-66 (вздовж с. Новониканорівка), на дорозі Т-13-07 буде проведено ямковий ремонт та відремонтовано міст через р. Хорино біля с. Свистунівка.
Проблему ремонту доріг було порушено й під час зустрічі з головою Луганської облдержадміністрації Сергієм Гайдаєм. Зважаючи на важливість забезпечення транспортного автосполучення м. Сватове з сусідніми районами, які за проєктом нового адміністративно-територіального устрою ввійдуть до складу Сватівського району, та визначення Сватівської багатопрофільної лікарні опорним медичним закладом, керівник області пообіцяв всебічну підтримку у вирішенні цього питання.
Разом з Валерієм Честних та Вітою Сліпець на прийомі у Сергія Гайдая побували й керівники Троїцького району.