Прес-центр19 червня 2021, 19:06

Обласний фестиваль «Луганщина – це Україна»: Сватівщина

Саме під таким гаслом проходив другий день фестивалю, приурочений 83-й річниці від Дня утворення нашої області. Урочистості розпочалися на стадіоні Зарічному у районному центрі театралізованим дійством Луганського обласного козачого кінного театру «За вільну Україну, за свій коханий край!», яке вразило своїм запалом та нагадало про наш славетний козацький рід.
Вітали учасників та гостей фестивалю заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська, голова райдержадміністрації Олег Клименчуков, голова районної ради Людмила Русанова та міський голова Віта Сліпець. В рамках заходу, з нагоди святкування Дня фермера України, Катерина Безгинська вручила почесні відзнаки Луганської облдержадміністрації керівникам фермерських господарств Сватівського району за багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області.
Мешканці та гості свята мали можливість оглянути виставкові, розважальні, вокальні, танцювальні локації. Кульмінацією заходу став концерт гурту «БеZМеЖ» та ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії.