Прес-центр8 квітня 2020, 14:04

Офіцери запасу запрошуються на військову службу за контрактом

Серед основних вимог для кандидатів: вік до 60 років, відмінний стан здоров'я, психологічна стійкість, а також відсутність судимостей.

Переваги проходження військової служби за контрактом (у тому числі короткостроковим) осіб офіцерського складу у Збройних Силах України:

грошове забезпечення вже на початку служби – від  17000 грн, щорічна матеріальна допомога на оздоровлення у розмірі місячного грошового утримання;

грошова допомога за підписання першого контракту у розмірі 24000 грн.

повне та безкоштовне речове забезпечення;

безкоштовна медична допомога у спеціалізованих медичних закладах для військовослужбовців та членів їх родин.

Звертаємо увагу, що в Україні діє особливий період, під час якого за працівниками, яких прийнято на військову службу за контрактом, зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності, і у фізичних осіб підприємців на строк до закінчення дії особливого періоду або до закінчення дії контракту.

Також є можливість проходити службу в Луганському гарнізоні, Сватівському районному військовому комісаріаті та інших військових частинах України на вибір.

 

За інформацією щодо проходження військової служби у Збройних Силах України за контрактом можна звернутися до Сватівського районного військкомату за адресою: м. Сватове, вул.Державна, 3.

 

За матеріалами Сватівського районного військового комісаріату