Прес-центр27 вересня 2018, 09:09

Оголошення про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі територі

Сватівська районна державна адміністрація Луганської області оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Сватівського району (внутрішньорайонні маршрути).

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та пункту 2 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 11 жовтня 2018 року включно, за адресою: Луганська обл., м. Сватове, майдан Злагоди, 25, Сватівська районна державна адміністрація (каб. 424).

Конкурс відбудеться 12 жовтня 2018 року о 10.00 годині в Сватівській районній державній адміністрації (каб. 424).

Детальну інформацію щодо конкурсу та перелік документів можна отримати в управлінні економічного розвитку райдержадміністрації (каб. 424, 413).