Прес-центр26 cічня 2022, 14:01

Олег Сліпець відзвітував про роботу райдержадміністрації у 2021 році

26 січня відбулася 9 сесія Сватівської районної ради восьмого скликання за участі керівництва райдержадміністрації та її окремих структурних підрозділів, голів місцевих рад, керівників установ, закладів та організацій, представників громадськості та ЗМІ.

Всі питання порядку денного попередньо були розглянуті постійними депутатськими комісіями районної ради. Серед них – Публічний звіт про виконання делегованих районною радою повноважень, Програми економічного і соціального розвитку району та роботу райдержадміністрації у 2021 році.

Щорічний виступ керівників органів виконавчої влади про підсумки діяльності відповідного державного органу передбачений Законом України «Про державну службу».

Без питань і зауважень з боку депутатів районної ради та присутніх на засіданні сесії осіб очільник виконавчої влади району Олег Сліпець відзвітував про роботу райдержадміністрації у 2021 році.

З публічним звітом голови райдержадміністрації можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/bflqe   

Також депутати районної ради затвердили зміни до районного бюджету на 2022 рік, Програму загальнорайонних заходів, які фінансуються за рахунок районного бюджету, на 2022-2024 роки та перелік заходів до неї та низку інших питань.