Прес-центр5 липня 2021, 08:07

Олена Новік з с. Полтава Нижньодуванської селищної ради отримала почесне звання «Мати-героїня»

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. За вагомий особистий внесок у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей таким матерям в Україні присвоюється почесне звання «Мати-героїня».
2 липня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков, відповідно до Указу Президента України від 07.05.2021 №188/2021, в обстановці урочистості і широкої гласності, вручив нагрудний знак та посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» Новік Олені Олександрівні. Вона та її чоловік Олександр народили та виховали п’ятеро дітей, гідних громадян нашої держави.
Очільник району привітав пані Олену з нагородою та подякував за присвяту свого життя дітям, невтомну працю і відповідальність. Побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, безмежної любові від дітей і онуків.