Прес-центр3 липня 2018, 12:07

Оновлено сервісний центр Міністерства внутрішніх справ в м. Сватове

3 липня 2018 року Олексій Либа взяв участь  у  відкритті оновленого сервісного центру МВС в Сватівському районі, який очолює Сергій Воропай.

Центр заміняє колишній МРЕВ – надає швидко та надійно адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також  інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

Відтепер мешканці району мають можливість ще швидше та зручніше отримувати до 50 послуг щоденно. Центр оснащений комфортною зоною очікування. У приміщенні передбачені зручності для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Під час проведення ремонту не забули і про наших найменших відвідувачів, у сервісному центрі є дитяча кімната.

«Це все стало можливим завдяки впровадженню реформи в сфері адміністративних послуг» - зазначив начальник сервісного центру МВС в м. Сватове Сергій Воропай.

Під час відвідування оновленого сервісного центру, працівники продемонстрували присутнім як швидко можна отримати посвідчення водія.

Сервісний центр знаходиться за адресою: м. Сватове, вул. Дружби, 22.