Прес-центр17 липня 2018, 13:07

Оздоровлення та відпочинок дітей району

16 липня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Лемешко Г.А. відбулося засідання районної координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків району.

У засіданні брали участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, державної служби надзвичайних ситуацій, районного територіального медичного об'єднання, комунального некомерційного підприємства «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги», робота яких тісно пов’язана з питаннями відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків.

На порядку денному розглядалося питання затвердження списків дітей для оздоровлення в III табірну зміну в Сватівському районному комунальному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Гончарівський». 

В загальній кількості під час III зміни будуть оздоровлені 125 осіб дітей, в тому числі пільгових категорій:

8 - сироти та позбавлені батьківського піклування;

36 - діти з багатодітних  та малозабезпечених родин;

2 – діти зареєстровані як внутрішньо переміщені особи;

10- діти осіб, які визнані учасниками бойових дій;

8 - діти на диспансерному обліку;

3 - діти, родини яких опинились в складних життєвих обставинах;

2 - діти робітників агропромислового комплексу та соціальної сфери села;

52 - талановиті та обдаровані діти.

За підсумками засідання координаційною радою затверджені списки дітей, які будуть оздоровлюватися  за кошти районного бюджету в III зміні в Сватівському районному комунальному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» відповідно до норм п.24 положення Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 01.09.2008 №375-VI.