Прес-центр25 вересня 2018, 14:09

Переселенці та жителі Луганської та Донецької областей запрошуються на тренінги з розвитку бізнесу

Програма відновлення та розбудови миру ПРООН (UNDP) за підтримки Уряду Японії проведе в містах Кремінна, Сєвєродонецьк, Краматорськ та Маріуполь серію дводенних тренінгів із започаткування та розвитку бізнесу для жителів Луганської і Донецької областей.

Мета тренінгів – можливість навчитися розробляти бізнес-плани і залучати фінансування для їх реалізації, створювати і втілювати маркетингові стратегії, просувати свою продукцію та послуги через офлайн- та онлайн-канали. Дізнатись про роботу з інвесторами, роль реклами і соціальних мереж в бізнесі, способи стимулювання збуту та виходу на нові ринки.

До участі у тренінгах запрошуються переселенці та місцеве населення Донецької та Луганської областей, що хочуть створити бізнес, а також діючих підприємців, які бажають вивести власну справу на новий рівень.

Тренінги запропоновані за трьома темами:

«Маркетинг і продажі»

1-2 жовтня 2018 р., м. Сєвєродонецьк;

3-4 жовтня 2018 р., м. Краматорськ;

8-9 жовтня 2018 р., м. Маріуполь.

«Просування бізнесу в інтернеті»

2-3 жовтня 2018 р., м. Краматорськ;

4-5 жовтня 2018 р., м. Сєвєродонецьк.

«Бізнес-планування та фандрайзинг»

4-5 жовтня 2018 р., м. Кремінна;

8-9 жовтня 2018 р., м. Маріуполь.

Для запису на тренінги необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: bit.ly/2NoL8wO.

Заявки можна подавати до 26 вересня 2018 року включно.

Усі учасники занять будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартості проїзду в автобусі (за наявності квитків).

Детальна інформація та програми тренінгів будуть надіслані відібраним учасникам на електронні адреси, вказані в реєстраційних формах.