Прес-центр22 листопада 2021, 13:11

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Олега Сліпця 22 листопада відбулася щотижнева розширена апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Бориса Руденка та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації

У порядку контролю присутні звітували про стан справ у підпорядкованій сфері діяльності. Було заслухано інформацію про підсумки збиральної кампанії пізніх культур та посіву озимих культур під урожай 2022 року.

Завідувач сектору по роботі з персоналом та захисту персональних даних апарату Ірина Чумакова поінформувала про підсумки виконання завдань державними службовцями райдержадміністрації у 2021 році. Результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань. Оцінювання проводиться на підставі показників результативності, ефективності та якості, визначених з урахуванням посадових обов’язків державного службовця, а також дотримання ним правил етичної поведінки та вимог законодавства, виконання індивідуальної програми професійного розвитку.

За підсумками наради Олегом Сліпцем надано протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу на поточний тиждень.