Прес-центр19 вересня 2017, 15:09

Підбито підсумки минулого тижня

18 вересня голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів апаратну нараду, у якій брали участь заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Мухтаров Д.Х. розпочав апаратну нараду з поздоровлення працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди Дня рятівника, яке відзначають в Україні 17 вересня, нагородивши Подяками Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради й подарунками працівників Державної пожежно-рятувальної частини № 19 м. Сватове Гарькавченка С.В., Сіренка І.І., Скрипнюка Б.О.

Голова райдержадміністрації наголосив на трагедії, яка трапилася в таборі м. Одеси «Вікторія», де у вогні загинули троє дітей. Пожежа виникла внаслідок недотримання техніки пожежної безпеки з боку керівництва табору.

Мухтаров Д.Х. надав доручення начальнику відділу освіти райдержадміністрації Юхновець О.П. та головному спеціалісту, в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Кузовеніній Н.К. перевірити техніку пожежної безпеки у підпорядкованих закладах.

Перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В. доповів про стан робіт щодо ліквідації наслідків стихійного лиха у Сватівському районі, яке сталося 13 вересня, зазначивши, що станом на 18 вересня розчищені дороги та поновлено енергопостачання, газопостачання, водопостачання у всьому Сватівському районі. Наразі визначається розмір збитків, нанесених буревієм.

15 вересня заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А. у складі делегації Луганської області перебувала з робочою поїдкою у м. Харьків, яка була організована головою облдержадміністрації Гарбузом Ю.Г. з метою ознайомлення з роботою створених «Прозорих офісів». Лемешко Г.А. розповіла присутнім про завдання та роботу цих центрів надання соціальних послуг.

Також на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, розгляду звернень громадян, надходження та використання коштів районного бюджету.

Начальник Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Борзило І.О. поінформував, що на минулому тижні сталося  3 пожежі, піротехнічними підрозділами ДСНС на території колишніх ракетно-артилерійських складів у м.Сватове було вилучено 248 одиниць вибухонебезпечних предметів, знешкоджено – 305 одиниць.

Представник Сватівського відділу поліції поінформував про стан правопорядку в районі. За його словами, незважаючи на надзвичайну подію, що трапилася в районі, стан криміногенної ситуації не змінився.