Прес-центр22 листопада 2017, 16:11

Підготовка доріг Сватівського району до зимового періоду

22 листопада, під головуванням голови райдержадміністрації
Мухтарова Д.Х.  відбулася нарада з питань безпечної експлуатації та утримання доріг в належному стані в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

На нараді було обговорено план взаємодії Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області, філії  «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» та  підрозділу дорожньо-патрульної служби. Також було обговорено залучення військової спеціалізованої техніки у разі виникнення нестандартних ситуацій.

За інформацією філії «Сватівський райавтодор» на сьогоднішній день до зимового утримання доріг заготовлено 1800 т піщано-соляної суміші та підготовлено 2 комбіновані дорожні машини. У разі погіршення погодних умов техніка філії  чергуватиме в цілодобовому режимі, щоб оперативно реагувати на зміну погодних умов та належне утримання доріг.

Сватівський міськрайонний відділ ГУ ДСНС України у Луганській області звертається до водіїв  та мешканців  району  з закликом бути максимально уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху під час погіршення погодних умов.