Прес-центр29 грудня 2017, 14:12

Підрозділи територіальної оборони Сватівського району відвідали інструкторсько-методичне заняття

На базі державного професійно-технічного навчального закладу "Сватівський професійний аграрний ліцей" в с. Фомівка, спільно зі Сватівським райвійськкоматом та Сватівською райдержадміністрацією було організовано та проведено інструкторсько-методичне заняття з організації роботи елементів мобілізаційного розгортання підрозділів територіальної оборони Сватівського району.

Для участі у заході були залучені працівники Сватівської райдержадміністрації, Сватівського райвійськкомату та члени загону територіальної оборони Сватівського району.

Зі вступним словом до присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В. та Сватівський військовий комісар  підполковник Мітров В.С., вони довели до присутніх основні вимоги та завдання, які покладаються на загони територіальної оборони. 

Під час проведення заняття було відпрацьовано питання щодо роботи військового комісаріату, дільниць оповіщення, пунктів попереднього збору військовозобов’язаних і техніки, а також пунктів прийому військовозобов’язаних, техніки, що призначені для формування підрозділів територіальної оборони Сватівського району.

По закінченню занять Сватівський військовий комісар  підполковник Мітров В.С. підвів підсумки проведених занять  та зазначив,  що 2018 рік  в Збройних Силах України оголошений роком територіальної оборони. Саме  тому значна увага Збройних Сил України буде приділятися загонам територіальної оборони, їх вишкілу та бойовому залагодженню.