Прес-центр26 лютого 2020, 10:02

Підсумки турніру з міні-футболу

До Дня вшанування учасників бойових дій на території  інших держав, за ініціативи Сватівської районної організації української спілки ветеранів Афганістану, 21 лютого у спортивній залі міського клубу культури та дозвілля відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед учнів 6 - 8 класів закладів загальної середньої освіти Сватівського району. 
У цьогорічних змаганнях участь взяли спортсмени з шести шкіл району. 
У результаті завзятої боротьби перше місце вже третій рік поспіль вибороли учні Куземівської ЗОШ І-ІІІ ст. Почесний перехідний Кубок змагань було передано на довічне збереження до їхньої школи. 
Друге місце посіла команда навчально-виховного комплексу «Сватівська ЗОШ І ст. – гімназія», третє – команда Мілуватської ЗОШ І-ІІІ ст. 
Кращим воротарем турніру став гімназист Станіслав Королько, кращим захисником – Максим Овчаренко із Куземівської школи, а кращим гравцем - учень Мілуватської школи Олексій Байбара. Вони були нагороджені грамотами та пам’ятними статуетками.  Команди-призери отримали дипломи та медалі. Інші команди було відзначено дипломами учасників.  
Допомогу ветеранам-афганцям у проведенні та суддівстві змагань було надано фахівцями комунальної установи «Сватівський районний центр «Спорт для всіх».