Прес-центр24 липня 2017, 14:07

Підведення підсумків за минулий тиждень та визначення плану робіт

24 липня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів чергову апаратну нараду, у якій брали участь: перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В.,  заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., заступник голови районної ради Павлова Л.В., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Мухтаров Д.Х. розпочав нараду з привітання та поздоровлення Павлової Людмили з обранням на посаду заступника голови Сватівської районної ради, підбиття підсумків проведених заходів за минулий тиждень,   окресливши подальший тижневий план роботи райдержадміністрації.

Головний спеціаліст з питань контролю апарату райдержадміністрації Кострика О.С. поінформувала про стан виконавської дисципліни у райдержадміністрації.

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації
Погребняк О.А. проінформувала про стан розгляду звернень громадян. Так, станом на 21.07.2017 до райдержадміністрації надійшло 618 звернень громадян, в тому числі 174 з Урядової гарячої лінії, з органів влади вищого рівня на розгляд до райдержадміністрації надійшло 44 звернення мешканців Сватівського району. Протягом тижня на розгляд до райдержадміністрації надійшло 22 звернень. Основна тема звернень: надання матеріальної допомоги, призначення житлових субсидій та питання комунального господарства.  

Заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Казарян О.В. надала інформацію щодо призначення житлових субсидій громадянам Сватівського району Так, протягом тижня сектором прийому заяв та документів оброблено 1418 особових справ житлових субсидій. Призначено субсидій 1921 домогосподарству (з травня 2017 року – 4019, що складає 57% від загальної кількості). Сформовано електронний запит на комунальні підприємства по 1110 особовим справам. Якщо одержувач субсидії вирішив протягом неопалювального періоду користуватися пільгою на комунальні послуги, то він звертається до управління із заявою про не призначення субсидії. Оброблено 17 особових справ із відповідними заявами.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Кодацький М.В. повідомив про надходження та використання коштів районного бюджету.

До загального фонду районного бюджету станом на 21.07.2017 надійшло 151202,2 тис. грн, що становить 99,8% до затверджених показників з урахуванням внесених змін. У порівнянні з минулим роком доходи районного бюджету збільшилися на 62504,8  тис. грн, або в 1,7 рази.  З державного бюджету надійшло 1530,5 тис. грн базової дотації, або 95,2 % до плану, додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з держбюджету видатків, на утримання закладів освіти та охорони здоров’я 9657,9 тис. грн, що становить 100% до плану, субвенції з державного бюджету у сумі 110334,9 тис. грн, або 99,3 % до затвердженого плану, інші субвенції 1382,0 тис. грн, або 97,4 %.  

Також в порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання стану охорони, правопорядку та цивільного захисту населення (інформували представник Сватівського відділу поліції та начальник Сватівського міськрайонного відділу ГУДСНС України у Лунанській області
Борзило І. О.) 

За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації були надані окремі доручення відповідальним особам.