Прес-центр14 листопада 2017, 15:11

Питання фізичного виховання молоді Сватівщини

Наприкінці минулого тижня завідувач сектору з питань охорони здоров’я, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Слободян разом з директором Сватівської дитячо-юнацької спортивної школи Артуром Пархоменком та методистом комунальної установи «Сватівський районний методичний кабінет» Едуардом Пархоменком взяли участь в обласній нараді  з  питань розвитку фізичного виховання серед учнівської та студентської  молоді Луганської області, яка відбулася у залі засідань Рубіжанської міської ради.
У нараді взяв участь заступник Міністра освіти і науки України Греба Р.В., який поінформував присутніх про стан фізичного виховання серед учнівської та студентської молоді в Україні.
Начальник управління молоді і спорту Луганської обласної державної адміністрації Волохов А.М. розповів про спортивні досягнення спортсменів Луганщини та розвиток спортивної інфраструктури в області в цілому.
Про стан розвитку фізичного виховання в Луганській області та підвищення рівня зацікавленості дітей і молоді заняттями фізичною культурою доповів начальник Луганського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Острєцов В.В.

По закінченню наради відбулося засідання Асамблеї Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Голова комітету Кравченко М.М. звітував про роботу за минулий та поточний рік. Учасниками зібрання обговорювалися питання підготовки олімпійського резерву в Луганській області шляхом оптимізації та координації спільної роботи.