Прес-центр11 липня 2018, 14:07

Питання захисту прав споживачів у райдержадміністрації посідає чільне місце

Для забезпечення прав та інтересів мешканців району як споживачів, важливо узгоджені дії всіх гілок влади. Така робота стане важливою складовою у виконанні розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.12.2017№ 983-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року»

З цієї нагоди голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів зустріч з начальником відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області  Куліковой Т.І. та головним спеціалістом відділу цього відділу  Верба Л.В. за участі начальника управління економічного розвитку райдержадміністрації Кобзевої Л.В.  задля налагодження співпраці, обговорення проблемних питань у сфері захисту прав споживачів та шляхи їх вирішення.

Учасниками зустрічі обговорено шляхи співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби.

За підсумками прийнято рішення про проведення на території Сватівського району розширеної наради за участі суб’єктів підприємницької діяльності та спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.

Додатково повідомляємо, що при управлінні економічного розвитку Сватівської райдержадміністрації постійно діє «гаряча лінія» з питань захисту прав споживачів – 3-28-02.