Прес-центр20 листопада 2017, 17:11

Початкові класи Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 8, що беруть учать у пілотному проекті, відвідали керівники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації

У Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 з початку навчального 2017-2018 року проводиться дослідно-експериментальна робота з апробації нового Державного стандарту початкової загальної освіти, в якій задіяні перші класи школи. Вчителі-експериментатори апробують Модельну програму для 1-го класу та нові навчально-методичні матеріали, впроваджують в освітній процес нові підходи до навчання в початковій школі,  зокрема компетентнісний та інтегрований підходи.

         З метою моніторингу процесу впровадження нових підходів у навчанні учнів початкових класів 20 листопада Сватівську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. № 8 відвідали директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Стецюк Ю.В., начальник відділу дошкільної і загальної середньої освіти цього Департаменту Сагіна Н.С., голова Сватівської районної державної адміністрації Мухтаров Д.Х., його заступник Лемешко Г.А., начальник  відділу освіти райдержадміністрації Юхновець  О.П., завідувач комунальної установи «Сватівський районний методичний кабінет» Гайдидей О.В.

         Під час зустрічі гості побували на уроках у першокласників, познайомилися з новою формою роботи – «ранковими зустрічами», обговорили з педагогами, які здійснюють дослідно-експериментальну роботу, важливі питання щодо організації освітнього процесу в 1-х класах.

  А маленькі першокласники із задоволенням демонстрували присутнім свої знання і вміння, ділилися гарним настроєм та позитивними емоціями.