Прес-центр5 травня 2018, 18:05

Поліцію Луганщини очолив Сергій Колесник

Глава Нацполіції Сергій Князєв представив нового керівника особовому складу обласної поліції сьогодні, 5 травня. До цього призначення Сергій Колесник очолював кримінальну поліцію Донеччини.

«За узгодженням з міністром внутрішніх справ я представлю вам нового керівника поліції Луганської області – колишнього заступника начальника поліції Донеччини полковника поліції Сергія Колесника. За наказом глави Національної поліції України він приступив до виконання обов’язків з учорашнього дня», – повідомив Сергій Князєв, якого цитує Департамент комунікації Національної поліції України.

Полковник поліції Сергій Колесник 17 років присвятив службі в карному розшуку. Пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС в Кіровоградській області.

У 2014 році Сергій Колесник очолив кримінальну міліцію Маріуполя та створив боєздатний колектив, спроможний протистояти злочинним угрупуванням та бандформуванням.

У 2015 році його було призначено на посаду начальника місцевої міліції, а за кілька місяців офіцер став заступником начальника – начальником кримінальної поліції Донецької області. 

Полковник поліції ніс службу у всіх «гарячих точках» на мапі Донеччини – від Широкіного до Авдіївки, особисто очолював всі оперативно-пошукові операції.

Сергій Колесник удостоєний державних та відомчих відзнак. Зокрема, минулого року Президент України Петро Порошенко нагородив поліцейського відзнакою «За бездоганну службу».