Прес-центр25 травня 2020, 17:05

«Послаблення карантинних заходів можливе лише за певних умов», - таким є рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС

Головним питанням чергового засідання комісії, яке відбулося 25 травня, було обговорення доцільності послаблення на території Сватівського району протиепідемічних заходів відповідно до рішення регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 23 травня.

Так, за рішенням комісії, починаючи з 25 травня, відновлюються внутрішньорайонні пасажирські перевезення автомобільним транспортом, а також по області і на міжнародному сполученні, відкриваються готелі, дитячі садочки (за умови перевірки готовності до відкриття згідно з протиепідемічними вимогами). Крім того, дозволяється проведення спортивних заходів до 50 осіб без глядачів та релігійних заходів з певними обмеженнями.

         З 1 червня розпочинаються міжобласні пасажирські перевезення автомобільним та залізничним транспортом усіма видами внутрішнього сполучення, але зберігаються обмеження щодо перевезень між регіонами, в яких не діє послаблення протиепідемічних заходів. Також дозволено роботу  закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів за обмеженої кількості у групових заняттях до 10 осіб.

         При цьому, у разі погіршення епідемічної ситуації в районі, дії послаблення протиепідемічних заходів будуть припинені або переглянуті.

 

Протокол засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна переглянути за посиланням https://cutt.ly/WyAo5Fu