Прес-центр16 березня 2018, 08:03

Позачергова сесія Сватівської районної ради

 15 березня відбулося позачергове  засідання двадцять сьомої сесії Сватівської районної ради 7 скликання, у роботі якого взяли участь 26 депутатів районної ради, перший заступник голови, в.о. голови Сватівської райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації  Лемешко Г.А., керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, голови місцевих рад, представники засобів масової інформації та громадськості.

В ході роботи депутати  розглянули  4 питання порядку денного. Особливу увагу вони приділили розгляду питань про спів фінансування з районного бюджету інвестиційних проектів у 2018 році та внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Сватівського району на 2018 рік в зв’язку з необхідністю виділення додаткових коштів на реалізацію проектів, які можуть здійснюватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у поточному році.

Крім цього, районна рада вирішила ввести до складу постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин і соціального розвитку села депутата Куща П.Б. від Аграрної партії України, що був включений до складу депутатського корпусу замість депутата Аваляна С.Е., який добровільно склав депутатські повноваження.