Прес-центр28 вересня 2018, 21:09

Працівників бібліотек району привітали з їх професійним святом

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

28 вересня у читальній залі центральної районної бібліотеки  ім. Т.А.Полякова зібралися бібліотекарі та ветерани бібліотечної справи  Сватівського району з нагоди свого професійного свята.

Привітали зі святом  працівників бібліотечної галузі заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, заступник голови районної ради Людмила Павлова та працівники відділу культури райдержадміністрації.

«Сьогодні я маю велику честь привітати вас з вашим професійним святом. Праця бібліотекаря потрібна і важлива для суспільства, адже саме ви є хранителем книг, зберігаєте знання та культурну спадщину, сприяєте підвищенню ерудиції населення», - звернулася зі словами привітань Ганна Лемешко.

За  професіоналізм та плідну сумлінну працю в напрямку розвитку бібліотечної справи Сватівщини працівникам бібліотек були вручені Подяки відділу культури райдержадміністрації.

Також фахівців бібліотечної справи привітали учасники музичного гурту «Кулі» зі Львівщини, які з 24 по 30 вересня  виступають з концертними програмами у населених пунктах нашого району в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Сватівським та Старосамбіоським районами.