Прес-центр2 липня 2021, 15:07

Правоохоронців Сватівського району відзначили нагородами з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України

2 червня в приміщені Сватівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом, яке в Україні щороку відзначається 4 липня, правоохоронців району привітали голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков, голова Сватівської міської ради Віта Сліпець та начальник Сватівського районного відділу поліції Олександр Кириленко.

 «Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на працівників поліції, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки, а виконання завдань із захисту життя, прав і свобод громадян, інтересів держави кожного дня з честю виконуються правоохоронцями Сватівщини», – зазначив в своїй промові Олег Клименчуков .

За сумлінне виконання завдань із охорони прав і свобод громадян, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, високі досягнення в оперативно-службовій діяльності та з нагоди Дня Національної поліції України відзнаками Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради було народжено окремих поліцейських району.