Прес-центр23 серпня 2019, 08:08

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з Днем Державного Прапора України

Дорогі українці! Шановні земляки!

Сьогодні ми вшановуємо один із головних символів нашої країни – Державний Прапор України.

Наш народ століттями виборював право мати власний герб, прапор, землю та незалежність. Тому ми вшановуємо не просто два кольори, а перемогу української нації.

На жаль, п’ять років тому українським воїнам знову довелося стати на його захист. Ворог у неоголошеній війні паплюжив нашу землю, топтав, рвав та палив прапори, зірвані з адміністративних будівель на захоплених територіях.

Здавалося б, так легко зняти полотно з флагштоку, та неможливо стерти його з серця.

Українська влада, закон, порядок і синьо-жовтий стяг повернулися до визволених населених пунктів – Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Попасної, Станиці Луганської.

І наша боротьба триває! Ці кольори знову замайорять над Луганськом! Тому що знаю, наші земляки в окупації, як символи надії, тримають потайки у себе вдома прапорці.

Дякую кожному військовому, правоохоронцю, кожному патріоту, хто виступає за цілісність та недоторканість української держави.

Дякую всім, хто прославляє Україну на міжнародній арені та з гордістю несе наш прапор у спорті, науці, культурі та інших галузях.

Ми – українці, і синій та жовтий – це кольори честі та гідності!

Слава Україні!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації              Віталій Комарницький