Прес-центр16 листопада 2019, 11:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая зі Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв`язку!

Зараз нам важко уявити своє життя без гаджетів, телефону, телевізора та Інтернету. Здається, прибери все це, і людство зупиниться.

Та сьогодні телевежі, антени, сучасні системи передачі інформації, які ви будуєте, – це не просто засоби комунікації, а зброя, без якої нам не перемогти. Швидке та безперебійне поширення об’єктивних новин про Україну в світі та на непідконтрольних територіях – стратегічна мета держави.

Немало вже зроблено, але ще більше потрібно зробити, щоб нас почули і побачили ті, хто змушений перебувати в окупації. Важливо підтримувати у їхніх серцях оптимізм, віру та надію у те, що ми разом, і нас не скорити.

Вашою місією завжди було скорочувати відстані між містами і людьми, сполучаючи їх серця і душі, але сьогодні ви маєте створити інформаційний щит держави!

Щиро вітаю вас зі святом! Бажаю всім модернізації технічних можливостей, оперативності, неупередженості і завжди ексклюзивного контенту!

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                           Сергій ГАЙДАЙ.