Прес-центр31 грудня 2021, 08:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі друзі! Шановні земляки!

Від Миколая й аж до Водохреща усі ми занурюємося у вирій святкового настрою, радості та любові, перетворюючись на добрих чародіїв для своїх дітей та близьких!

Усі життєві негаразди розчинюються в атмосфері Новорічної казки, а ми, затамовуючи подих, загадуємо бажання та будуємо плани на наступний рік!

Я впевнений: з прийдешнього 2022-го для Луганщини почнеться новий відлік часу – продовження періоду динамічного відновлення області та втілення мрій.

Ми вже побудували 460 км доріг, а у наступному році завершимо усі магістральні шляхи, модернізуємо водопостачальні мережі та розпочнемо будівництво стратегічно важливої залізничної гілки. Ми стали пілотним регіоном для проєкту «Нове українське село» і продовжимо його втілення, вже збудували 73 спортивні майданчики, а незабаром їх буде 215, відремонтували басейн «Садко» у Сєвєродонецьку та будуємо новий спортивний комплекс «Ядро» і льодову арену. І це далеко не усі проєкти, які ми реалізуємо!

Ми ставимо собі амбітні цілі і досягаємо їх!

А у Новорічну ніч, як і ви, шановні земляки, я буду мріяти про повернення миру на нашу землю, щастя святкувати у родинному колі та радість у дитячих очах.

У ці дні я виконую надважливу та почесну місію – вітаю з прийдешніми святами малечу, якій дуже потрібне наше з вами душевне тепло! Щиро вірю, якщо кожен поділиться з ними часткою любові, цей світ стане кращим!

Нехай прийдешній рік буде щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас. Бажаю зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими думками та добрими намірами.

З Новим роком та Різдвом Христовим! Хай Бог береже Луганщину та наші родини. Бути добру!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                     Сергій ГАЙДАЙ