Прес-центр17 вересня 2018, 10:09

Привітання голови райдержадміністрації з Днем рятівника

Шановні рятівники!

Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом!

Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення та територій від пожеж, наслідків стихійних лих, виробничих аварій та катастроф. Вони щомиті готові прийти на допомогу людині, яка потрапила в надзвичайну ситуацію.

 Сьогодні працівники Сватівського міськрайонного відділу  ГУ ДСНС України у Луганській області  гідно виконують поставлені державою завдання. Під час ліквідації пожеж, наслідків вибухів на складах РАО в м. Сватове в 2015 році працівники пожежно-рятувальних служб та сил цивільного захисту району неодноразово доводили свою високу професійність і це свідчить про те, про те, що в строю ДСНС Сватівського району  об’єднані сильним духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.

Від імені районної державної адміністрації та всіх мешканців району висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам району за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.

Бажаю усім вам доброго здоров’я, щастя та благополуччя, а кожен день вашого життя буде світлим, сонячним та дарує радість життєвих перемог!

З повагою

Голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров