Прес-центр28 червня 2020, 10:06

Привітання голови Сватівської райдержадміністрації Валерія Честних та голови Сватівської районної ради Віти Сліпець з Днем Конституції України та Днем молоді

Шановні мешканці Сватівського району! Щиро вітаємо вас з 24-ю річницею Конституції України та Днем молоді!

         Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, сповнює вас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей, їх успішної реалізації у професійній царині.

         Наша спільна праця, заснована на положеннях Конституції, дозволить зробити чимало масштабних перетворень у нашому районі та в цілому у країні.

Шановна молодь Сватівщини! У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

         Дорогі земляки! Від душі бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших домівках, мудрості, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а у душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Зі святом!

 

Голова Сватівської райдержадміністрації   Валерій Честних

Голова Сватівської районної ради               Віта Сліпець